غذاهای ماکارونی لوله ای بلند سومین وعده غذایی عصرانه محبوب در استرالیا است که تنها پس از استیک با سبزیجات و کباب است.
منطقی است، پاستا پایه صدها طعم مختلف است، و انواع مختلفی از شکل های ماکارونی وجود دارد که در دستور العمل های مختلف به خوبی عمل می کنند.
این همچنین به این معنی است که می توانید از آزمایش دستور العمل های جدید پاستا لذت زیادی ببرید.
برای یادگیری برخی از محبوب ترین انواع پاستا و بهترین دستور العمل های تهیه با آنها به ادامه مطلب مراجعه کنید.
نودل های بلند برخی از رایج ترین انواع پاستا هستند، تقریباً در هر انباری یک بسته از آن ها را خواهید یافت.
آنها برای چرخاندن مناسب هستند و می توان آنها را به شکل لانه دوست داشتنی برای یک کاسه ماکارونی با ظاهری پیچیده سرو کرد.
دریابید که کدام سس ها با این شکل ها سازگاری بیشتری دارند.
اسپاگتی به دلایلی کلاسیک است.
شکل استوانه ای بلند و نازک آن برای چرخاندن سرگرم کننده است، خوردن آن آسان است و بافت بسیار خوبی دارد که می توانید دندان های خود را در آن فرو ببرید.
اسپاگتی بولونیز یا پاستا با سس قرمز از محبوب ترین غذاهای اسپاگتی هستند.
این غذا در سرتاسر جهان محبوب است و شاید معروف ترین غذای ماکارونی باشد، این بهترین راه برای خوردن این رشته فرنگی بلند است.
این کوفته های پنیری را با سس گوجه فرنگی تازه و ریحان امتحان کنید و با یک کاسه اسپاگتی نوش جان کنید.
شکل Fettuccine به جای نازک و گرد، صاف، پهن و بلند است. با سس پنیر به خوبی ترکیب می شود.
چه آلفردو مرغ بخواهید یا یک بیکن کاربونارا، این نودل عالی برای هم زدن به یک پایه خامه ای است.
یکی دیگر از چیزهای خوب در مورد این رشته این است که به راحتی از ابتدا درست می شود!
این خمیر ماکارونی آسان را درست کنید و بعد از اینکه صاف شد، به سادگی پاستا را به نوارهای بلند برش دهید تا فتوچینی زیبا و تازه داشته باشید.
Linguine بهترین صفات را از اسپاگتی و فتوچین می گیرد و آنها را با هم ترکیب می کند.
پهنای آن تقریباً به اندازه اسپاگتی است اما مانند فتوچین مسطح است و با مجموعه ای از سس ها به خوبی کار می کند.
ما عاشق این دستور 20 دقیقه ای لینگوین با مقدار زیادی بیکن، پارمزان و سبزیجات هستیم.