آمریکاییها سالانه 10 میلیارد دلار برای خوردن شکلات خارجی عمده خرج میکنند.
این همه خبر بد نیست زیرا مطالعات بی شماری نشان می دهد که شکلات تلخ فواید زیادی برای سلامتی دارد.
در اینجا 20 موردی وجود دارد که ممکن است در مورد آنها ندانید و به شما کمک می کند تا با احساس گناه کمتر در آن افراط کنید.
البته در حد اعتدال منظورم احساس گناه است!
بسیاری از مطالعات نشان میدهند که فلاونوئیدهای موجود در شکلات میتوانند به رگها و عروق شما کمک کنند تا انعطافپذیر بمانند.
بیش از 7 مطالعه بر روی 114000 شرکت کننده که چند وعده شکلات تلخ در هفته به آنها داده شد، انجام شد.
نتایج نشان داد که خطر حمله قلبی در آنها حدود 37 درصد کاهش می یابد در حالی که احتمال سکته مغزی در صورت مصرف بیشتر شکلات، 29 درصد کمتر بود.
تحقیقات نشان داده است که وقتی به افراد مسن عصاره کاکائو تهیه شده مخصوصی که سرشار از فلاوانول بود داده می شد، عملکرد شناختی آنها بسیار بهبود می یابد.
تنها مشکل این است که وقتی صحبت از خوردن شکلات می شود، درصد آن فلاوانول های کاکائو به دلیل فرآوری و افزودن تخم مرغ، شکر و شیر بسیار کاهش می یابد.
مطالعهای که در لندن انجام شد نشان داد که زنانی که شکلاتهایی با محتوای فلاوانول بالا دریافت میکردند، در مقایسه با زنانی که دوزهای پایینتری داشتند، میتوانستند دو برابر میزان اشعه ماوراء بنفش بر روی پوست خود را بدون سوزش تحمل کنند.
من هرگز در مدرسه ریاضی خوب نبودم.
شاید باید بیشتر شکلات تلخ می خوردم! این نتیجه شگفت انگیزی است که من پس از مطالعه تحقیقات پروفسور دیوید کندی که مدیر بخش مغز، عملکرد و تغذیه در مرکز تحقیقات دانشگاه نورثومبریا (بریتانیا) است، به آن رسیده ام.
به شرکت کنندگان 500 میلی گرم فلاوانول در یک نوشیدنی داغ کاکائو داده شد.
آنها از افزایش جریان به مغز در نتیجه بهره بردند و در مقابله با معادلات دشوار ریاضی بهتر بودند.